Bilderberg - Når en myte bliver virkelighed. Af journalist Tommy Hansen Del dette på facebook! Del denne side på Google+ 


Læs - Bilderberg - Når en myte bliver virkelighed. Af journalist Tommy Hansen på Facebook
Læs - Bilderberg - Når en myte bliver virkelighed. Af journalist Tommy Hansen på netavisen STIK IMOD
Af journalist Tommy Hansen følg ham på Facebook

Bilderberggruppen blev i årevis holdt hemmelig. Når den blev påpeget i artikler og bøger, blev det tilbagevist som konspirationsteori, og enhver beretning blev frem til 90erne betegnet som en myte. I dag kender de fleste navnet. Men de færreste ved fortsat, at Bilderberggruppen er stiftet af en flok nazister i 1954 og i hvert fald dengang havde en skjult agenda om at styre verdens politik gennem et skyggekabinet af topledere.


Bilderberg-møderne tiltrækker sig år for år større demonstrationer, som konsekvent aldrig omtales i TV eller aviser. Journalister som forsøger, får deres kameraer beslaglagt og arresteres til møderne er ovre. Her et billede fra demonstrationen ved 2009-mødet, som fandt sted på hotel Astir Palace, Vouliagmeni i Grækenland.Foto: Infowars

Bilderberggruppen er en international og uformel forening af indflydelsesrige mennesker, som mødes en gang om året på skiftende store hoteller. Gruppen mødtes første gang på hotel Bilderberg i Holland, 1954. Indtil for 10-20 år siden har dens eksistens været benægtet, men de årlige møder tiltrækker i dag et så stort sikkerhedsopbud at de er anerkendt. Gruppen er startet af Denis Healey, Joseph Retinger, David Rockefeller og prins Bernhard af Holland. Hovedkontoret ligger i dag i Leiden, Holland

Bilderberggruppen omtales officielt som en diskussionsklub for indflydelsesrige medieledere, politikere, diplomater, kongelige og forretningsfolk.Der har kun meget sjældent været omtale af Bilderberg i de danske aviser, senest i Berlingske Tidende 16. januar 2000 under overskriften “Den skjulte agenda”. Et citat herfra: “I næsten 50 år har et skygge­kabinet bestående af Vestens mest magtfulde mænd og kvinder mødtes i al hemmelighed. Tony Blair er med i klubben. Samtlige amerikanske præsidenter siden Ike Eisenhower har også været med. Det samme gælder den britiske regerings spidser.


Bilderbergs grundlæggere havde ubestrideligt dybe og mangeårige forbindelser til nazisterne. Initiativtager Prins Bernhard var selv tidligere SS-officer

Elitenazister blandt stifterne
Bilderberggruppen holdt sit første møde i 1954 på Hotel Bilderberg i Oosterbeek, Holland og har formentlig herfra fået sit navn. En af de officielle initiativtagere var den hollandske Prins Bernhard, tidligere medlem af den nazistiske elitestyrke, Heinrich Himmlers Schutztaffel SS og i øvrigt ansat ved I.G. Farbens afdeling i Paris. Da han i 1937 giftede sig med prinsesse Juliana af Holland, blev han samtidig hovedaktionær i Dutch Shell Oil sammen med engelske Lord Nathaniel Mayer Victor Rothschild, som havde tætte forbindelser til de engelske efterretningstjenester, MI5 og MI6.

Det var netop Lord Roth­schild, som efter krigen sammen med Dr. Joseph Retin­ger opfordrede Prins Bernhard til at tage initiativet med Bilderberggruppen. Retinger havde et unikt kontaktnet som strakte fra Vatikanet til det engelske kongehus, og han var personlig bekendt med David og Nelson Rockefeller, John Foster Dulles, daværende CIA-direktør Walter Bedell Smith og C.D. Jackson - der alle som én havde enten handelsmæssige og/eller ideologiske forbindelser til nazisterne. C.D. Jackson var manden bag Life Magazine og et prominent medlem af Council on Foreign Relations, CFR, fra hvis inderkreds Bilderberggruppens kerne fortat hentes i dag.

Statsapparatet pakket med CFR-medlemmer
Dette råds historie går oprindelig tilbage til 1921, hvor det blev etableret - officielt af præsident Wilson af præsident Wilson med det erklærede formål at skabe en verdensregering baseret på globale finans­systemer. CFR, der havde udgangspunkt omkring den Rothschild-kontrollerede The Rhodes Trust, blev støttet af bl.a. John Davison Rockefeller og Carnegie (begge Rothschild-forretningsforbindelser) blev hele det amerikanske statsapparat under præsident Roosevelt herefter nærmest pakket med CFR-medlemmer, og sådan har det været lige siden. Medlemslisten er offentlig og omfattende med navne som f.eks. Kissinger, Rumsfeld, Bush, Holbrooke, Brzezinski, Cheney, McCain og Vance.CFR har i dag omkring 5.000 medlemmer og er officielt en nonprofit medlemsorganisation til at øge forståelsen for USAs udenrigspolitik. CFRs medlemmer udvælges blandt politikere, bankfolk, advokater, videnskabsfolk, millitær og CIA samt ankerpersoner i medieverdenen.Da Bilderberggruppen blev formet i 1954, var det med aktiv støtte og deltagelse fra ledende medlemmer af CFR.

Det samme var tilfældet, da The Trilateral Commision udsprang af Bilderberggruppen knap 20 år senere. Ligesom Bilderberggruppen undgår CFRs aktiviteter den brede offentlighed, trods det faktum at topledere fra alle store medier er med i møder og diskussioner - eller måske netop derfor. Den legendariske udgiver af Washington Post, Katherine Graham var med og er citeret for at sige om CFR-møderne There are some things the general public does not need to know about us and shoudnt..Historierne om CFR som vejen til succes er talrige.

Topposter i CIA, NSA og NASA
Præsident Clinton blev medlem i 1991 da han var guvernør i Arkansas. Året efter blev han præsident. Hans hustru, Hillary, kom med i det gode selskab. Hun blev derefter demokraternes spidskandidat og er i dag USAs udenrigsminister. Der er kun ganske få amerikan­ske ministerposter, som ikke er bemandet med medlemmer fra CFR, som er placeret på topposter i alt fra universiteter og store industrikoncerner til CIA, NSA og NASA. Aaron Rusos film fra 2006, America, Freedom to Fascism og filmen fra 2007, Zeitgeist The Movie, har skabt betydelig debat om CFR som et instrument for den reelle magt; en debat som dog ikke føres i klassiske medier.

En præcist tilsvarende or­ga­ni­sation med samme for­mu­lerede mål om én verdensregering er The Trilateral Commision, etableret af CFR-formand David­ Rockefeller Jr. i 1973. Her består medlemmerne af eliten inden for international politik, handel og erhvervsliv. Ideen om The Trilateral Commision blev præsenteret af Rockefeller og godkendt på Bilderbergmødet i 1972. Rockefeller finansierede selv organisationen, der var en realitet året efter. The Trilateral Commision består ifølge egne oplysninger i dag af ca. 390 medlemmer. Et mangeårigt dansk medlem er økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen, der tillige er tidligere medlem af Bilderberggruppen.

Trilateral Commission - Et globalt Bilderberg
Tanken med Trilateral Commi­sion var at skabe et globalt Bilderberg - hvor Bilderberg er begrænset til medlemmer fra Vesteuropa, Canada og USA, omfatter The Trilateral Commision også Asien og skaber dermed en verdensomspændende platform. Bilderberggruppen sidder tungt på både EU og NATO og har gjort det i årevis. Thatcher, Blair og senest Gordon Brown er medlemmer af Bilderberg, og det samme gælder statsministre fra hele Europa, Danmark inklusive. EU-præsidenterne Prodi og Barroso var Bilderbergere, og siden Josef Luns i 1971 er alle Nato-formænd startet som medlemmer af Bilderberg - for derefter at blive general­sekretærer, Anders Fog Rasmus­sen er seneste eksempel.CFR har afgørende og direkte indflydelse på amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik, og Trilateral Commision har nære forbindelser finanssektoren samt i globale organisationer som WHO og Verdensbanken.

Bilderberggruppen skaber så forbindelsen til de gamle formuer, som finansierede nazismen under 2. Verdens­krig og fortsat dominerer de globale industrier, og dermed er styringsmulig­heden komplet. Disse gamle formuer var både tyske og amerikanske. Der blev skabt styrtende rigdom i USA, hvor enkelte firmaer gjorde forretninger med nazisterne længe efter, at USA var gået ind i krigen. Først 50 år efter krigen er sagsakterne blevet offentlige: I 1941 havde i 171 amerikanske firmaer investeret mere end 420 mio. dollar i nazistiske firmaeri Tyskland. De amerikanske ejere var f.eks. Rothschild, Rockefeller, Harriman og Prescott Bush (far til CIA-direktør og præsident George H.W. Bush og bedstefar til præsident George W. Bush). Havde det ikke været for Ford Motor Co., som leverede kørende materiel og det Rockefeller-ejede Standard Oil, der sendte olie til nazityskland via Spanien, ville Hitler ikke have været i stand til at invadere Rusland.Blandt de tyske ejere var den mest fremtrædende nok topnazisten Martin Bormann, som med stor sandsynlighed via et globalt netværk på mindst 750 firmaer gjorde forretninger med bl.a. Rothschild-familien helt frem til sin død i luksus-eksilet i Argentina i 1980.

SLUTNOTE:
Medlemmer gennem årene
Den eneste danske deltager i det stiftende møde i 1954 var daværende forsvarsminister Ole Bjørn Kraft (K). Her er nogle af de øvrige danske deltagere gennem de senere år:

Bodil Nyboe Andersen, tidl. direktør for Nationalbanken
Tage Andersen, tidl. ordførende direktør for Danske Bank
Ritt Bjerregaard, tidl. EU-kommisær og minister
Hakon Christensen, ØK-formand
Aage Deleuran, tidl. chefredaktør på Berlingske Tidende
Uffe Ellemann-Jensen, tidl. udenrigsminister
Poul Hartling, statsminister 1973-75
Per Hækkerup, udenrigsminister, økonomiminister m.m. i 60erne og 70erne
Connie Hedegaard, miljøminister
Anders Eldrup, adm. direktør i DONG, medlem af Bilderbergs styrekomite i 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008
Jens Kampmann, trafikminister 1971-73
Jens Otto Krag, statsminister 1962-68 og 1971-72
Mogens Lykketoft, tidl. finansminister og udenrigsminister, tidl. formand for Socialdemokraterne
Mærsk Mc-Kinney Møller
Prins Axel
Tøger Seidenfaden, chefredaktør på Politiken, medlem af Bilderbergs styrekomite i 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 og 2003
Henrik, Prinsgemalen
Herbert Pundik, tidl. chefredaktør på Politiken
Anders Fogh Rasmussen, Nato-generalsekretær
Flemming Rose, journalist og kulturredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten
Jørgen Schleimann, journalist, chefredaktør, tidl. direktør for TV 2
Terkel M. Terkelsen, redaktør på Berlingske Tidende
Fritz H. Schur, Fritz Schur Gruppen
Helle Thorning-Schmidt, Socialdemokraternes formand.

DONG-formand og Bilderberger Anders Eldrups hustru er i øvrigt tidl. direktør for JP/Politiken og nu for TV2.

NATO-generalsekretær Anders Fog Rasmussen er medlem af Bilderberg, ligesom disse af hans forgængere: Joseph Luns (71-84), Lord Carrington (84-88), Willy Claes (94-95), Javier Solana (95-99), Lord Robertson (99-04), Japp G. de Hoop Scheffer (04-09).
Stort set alle præsident Obamas nære politiske rådgivere er medlem af Bilderberg, f.eks. Udenrigspolitisk rådgiver Zbigniew Brezinski, udenrigsminister Hillary Clinton, forsvarsminister Robert M. Gates, stabschef Emanuel Rahm, finansminister Timothy Geithner, generalmajor Eric Holder, stabschef Mark Lippert og indenrigsminister Janet Napolitano

KILDER:
Daniel Estulin, 2005: The true story of the Bilderberg Group, genoptrykt i 2006 og 2007.ISBN 9780979988622

Wikipedia om Bilderberg på engelsk

Wikipedia om Bilderberg på dansk

The Guardian artikelarkiv om Bilderberg

Global Research om Bilderberg

Prisonplanet

 Tilbage