Breivik - De mange `tilfældigheder´ ved Oslo - Utøya sagen! (27/11/2012) Del dette på facebook! Del denne side på Google+ Afspil medfølgende YouTube video! Afspil medfølgende YouTube video! Afspil medfølgende YouTube video! Afspil medfølgende YouTube video! 


Sagens Forløb:

Sagen med Breivik, er en meget grim sag og lang, aldrig glemmer jeg, da jeg så, alle de unge ligge der på øen, døde, men der gik hellere ikke langtid før jeg begyndte at undersøge yderligere, med netop 9/11 i tankerne om, kunne dette være et indside?? Der gik ikke langtid før, der begyndte at dukke sære ting op med oplysninger om ting.

Jeg vil prøve at vise nogen af dem her, om så mange tilfældigheder, taget i betragtning af situation osv, om det ikke er lidt for `underligt?? Med så mange?´.

Man høre tit, jamen, de var slet ikke forbedret på den slags ting her, det kan jeg sige med sikkerhed nu, det passer ikke, de var forbedrede på den slags ting her, både på øen og med regeringskvarteret, da der er kommet helt nyt op i dag 27/11-12, Men den venter vi med til sidst, men her først opløb med alle de ting der `gik galt´ med Ø episoden:

Først så ryger bomben i regeringskvarteret, der skabes en form for panik og det er forståeligt også, at ting kan gå galt med politi og dem der skal tage sig af de ting, men, Breivik forsætter så til Utøya, hvor han ankommer Kl. 16.57

16:57
Klædt ud som betjent ankommer Anders Behring Breivik til fastlandet ud for Utøya. En færgeskipper på skibet Thorbjørn modtager en melding om, at `politimanden´ ønsker færgetransport til øen. Breivik efterlader sin varevogn på fastlandet.

Det der er meget spøjst i det her med når Politiet ankommer, til de er ovre, går der 33 min og næsten en hel time fra Breivik er ankommet....

17.52: Den første politipatrulje ankommer til fastlandet og kan se over til Utøya og høre skuddene, men betjentene må vente på en båd.
18.09: Politiets svært bevæbnede beredskabsstyrke ankommer til fastlandet ved Utøya og gør straks klar til at krydse over.
18.25 beredskabsstyrken går i land på Utøya.

Hele forløbet her:
http://www.b.dk/globalt/angrebene-i-norge-minut-for-minut

Så, fra den første politibil ankommer, går der 33 min, imens i den tid, ser vi civile med både sejle ud og henter unge ind, mens beredskabsstyrken ikke er kommet over, `han går og skyder løs´ men, de vælger at vente på en båd?? Hvorfor brugte de ikke færgen der var der?? I første omgang?? Det blev endda tilbudt.

Fra 22 Juli Rapporten 2012:
Færge lå parat - Politiet får ifølge den norske avis VG kritik, fordi de ikke satte Utøya færgen MS Thorbjørn ind i redningsarbejdet. Den fik de tilbudt af færgens skipper, men operationslederen fulgte ikke op med afklarende spørgsmål.
Havde de gjort det, kunne politiet have været på øen allerede kl. 18.00, fastslår kommissionen. Politiet ankom først til øen kl. 18.27. `18:25´ ifg andre.
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/08/13/125434.htm

Men, da de så får fat i en båd, ja, så går den i stykker og set ud fra sikkerhedsmæssige spørgsmål, så burde færgen var klart at fortrække, når man ser på hvad de kom i land med, et åbent mål, hvis det havde været.

De tungt bevæbnede specialstyrker, der skulle stoppe terroristen og massemorderen Anders Breiviks døds hærgen på øen Utøya, oplevede motorstop på vej ud til øen.
http://www.bt.dk/udland/politiets-baad-fik-motorstop-paa-vej-ud-til-doeds-oeen?minby=koebenhavn-k#minby:koebenhavn-k

- Jeg kan bekræfte, at vi havde motorstop, men vi fik hurtigt fat i to nye både...

Men, hvor havde de sat dem ud henne den båd?? Husk, den lille afstand fra land, til ø, men alligevel, læs her:

Satte ut politibåten 8,5 km fra Utøya.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/Satte-ut-politibaten-8_5-km-fra-Utoya-6781141.html
Så, man kunne ikke bruge færge, ej heller spørge de folk med både i starten, de nu alligevel endte med at spørge og at bruge?? Og da man så endelig fik en båd, satte man den ud langt derfra?? Kan det virke mere sært efterhånden??

Det virker noget sært, bare hele den opsætning af den situation her, forvirring er forståeligt, men, så meget og så mange `uheld´ det får mine alarm klokker til at ringe...

En af de sære også i det her, er at Politiet blev bedt om at køre en anden vej:

Politimannskaper fra Søndre Buskerud skal ha fått beskjed om å kjøre forbi Utøya og møte opp i Hønefoss mens skytingen på Utøya foregikk. Halvparten av styrken skal ha nektet å følge ordren.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.7964847

Og at man kunne have haft helikopter fra Oslo ude meget før, men de blev bedt om at vente:

Politihelikopteret sto klart og mannskaper var tilgjengelig rett etter terrorangrepet mot Regjeringskvartalet. De ble bedt om å vente med å komme.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4214448.ece


KUNNE DET VÆRE PLANLAGT??

Set ud fra info der er sluppet ud, virker det til, at der er noget der ikke stemmer her, det virker for planlagt mange af de ting, både med motorstop og alle de `tilfældigheder´ der udspillede sig.

Trente på Utøya-scenario 22. juli Kun timer før Anders Behring Breivik begynte å skyte ungdommer på Utøya, avsluttet politiets beredskapstropp en øvelse hvor de øvde på en nesten identisk situasjon.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4208952.ece

Var der flere om det?? Kunne der være nogen af de folk fra `øvelse´ eller andre `organer´ der var med?? Når man ser ud fra, hvor tit sker det her lige, at man er nød til at træne næsten den samme situation??

Overlevende forteller at det muligens var flere personer som sto bak angrepet mot ungdommene på AUF-leiren fredag kveld.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723321

TV8 Buskerud på Utøya.
http://www.tvbuskerud.no/video/tv8-buskerud-paa-utoeya/mest_sett/347

DET NYE:

Hvad med regeringskvarteret, var det så også noget de viste?? Det har jo hele tiden været sagt, de intet kendte til det??? Det er så den sidste nye der er kommet:

Husk nu også øvelsen på øen, var næsten identisk:

I en hidtil hemmeligholdt norsk risikoanalyse fra 2009 peges der på et terrorscenario, som er næsten identisk med det, der skete i Oslo 22. juli sidste år. Ifølge avisen Aftenposten bestilte statsminister Jens Stoltenberg selv analysen.
http://ekstrabladet.dk/112/article1872462.ece

Ja og herfra bestilte de også selve det terrorangreb, eller lod det ske, der er alt for mange ting der ikke stemmer og hvor det lugter af et in-side job... Lad retfærdighed ske.

Og når man ser på det?? Hvorfor skal det holdes hemmeligt i 60 år??

Breivik-detaljer holdes hemmelig i 60 år.
http://ekstrabladet.dk/112/breivik/article1806718.ece


M.Wilder
Oplysning til det danske folk


Lidt fra da det skete! Stærke billeder kan fremkomme!

Behring Breiviks bomb goes off.
https://www.youtube.com/watch?v=joplzUdbkWE

 Tilbage