Hurtig ordforklaring på semit, ashkenazi-jøde og zionist. Del dette på facebook! Del denne side på Google+ Afspil medfølgende YouTube video! 


Hurtig ordforklaring på semit, ashkenazi-jøde og zionist.

1. En semit tilhører den oprindelig gren af jøderne, jødernes stamfader er Abraham, der går i lige linje til Noah, og som får sønnen Semh, som er semitternes stamfader. Semitter mener altså, at de som folk nedstammer i lige linje fra Abraham.

2. Ashkenaz betyder Tyskland på hebraisk, Ashkenazi-jøderne opstår i ca. år 640 i Kaukasus under khazarernes rige, de flytter i løbet af middelalderen bl.a. nord på til Livornia/Baltikum og andre nordeuropæiske lande, der i blandt Tyskland.

3. Zionisme bygger på Theodore Hetzls bog Der Judenstaat fra 1896, udgivet først i Berlin og Wien. Zionismen opstår ud af primært tyske jøder/ashkenazi-jøder, der i løbet af 1. verdenkrig begynder opbygningen af staten Israel, og som med holocaust under 2. verdenskrig får medvind nok til, at få FNs godkendelse til en jødisk stat i 1948. En zionist er derfor en, der støtter oprettelsen af en jødisk stat.

En jødisk stat strider dog i mod den semitiske jødes religiøse overbevisning om, at jøderne i sin tid blev forvist fra Kanaans Land, og derfor er guds forfulgte folkefærd, indtil gud igen giver dem et land. Det er FN der har godkendt staten Israel, det er ikke (jødernes) gud. Zionisme er derfor en politisk ideologi, der strider i mod den oprindelige religion, og det er derfor ikke forkert når man erklærer at pro-semitisme, er lig med anti-zionisme...

https://www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

Stop støtten til den etniske udrensning af det palæstinensiske folk, 99% af de oprindelige palæstinensere er enten blevet dræbt eller er flygtet efter 1948 - der er ingen konflikt, det er en systematisk udrensning der har stået på i tæt på 100 år, og nu er man tæt på målet, takket være en passiv verdenspolitik hvor AIPAC/USA gang på gang har nedlagt veto i mod resulotioner i FN, mod alt Israel kritik. Tiden til kritik af Israel er nu, bryd holocaust tabuet og sig fra over for zionisterne!!!

Side note:
Dog er FN og EU / NATO og alt det der også deres kreation altså samme mennesker bag Zionisme som bliver finansieret af Rothschild.

 Tilbage