En 'Konspirationsteoretikers' Bekendelser...  Del dette på facebook! Del denne side på Google+ Afspil den på YouTube! Download 

En 'Konspirationsteoretikers' Bekendelser...
Er i experiment mode og mediet kan kun afspilles i Firefox og Google Chrome kompatible browser!

Klik her for at se dokumentaren DEN SUNDE SKEPSIS: https://www.youtube.com/watch?v=vHFGTdmrBhE

Konspirationsteoretiker....Det lyder ikke som noget rart og det føles heller ikke behageligt, at tage denne titel, denne stigmatisering på sig. Men jeg gør det alligevel.

Jeg gør det fordi jeg har produceret en dokumentarfilm i 2011 om danske 9/11 skeptikere og selv er meget skeptisk overfor den officielle forklaring på begivenhederne, som fandt sted d. 11.september 2001.

Jeg gør det også fordi jeg er bekymret over, at alle folk som sætter spørgsmålstegn ved 9/11 og andre store begivenheder, straks bliver stemplet og brændemærket med denne ubehagelige titel.

En titel som afmonterer al fornuftig snak og diskussion og udstiller både de kritiske røster og deres argumenter som uvederhæftige og utroværdige - uden at der bliver taget stilling til de reelle pointer, som fortjener en yderligere undersøgelse.

Det er ikke godt for vores demokrati og det er ikke godt for vores verden.

Vi har brug for fri debat om alting og alt der sker.
Især når det drejer sig om store verdensomvæltende begivenheder som fx 9/11.
En begivenhed, som har præget vores verden så kraftigt og på så mange niveauer siden 2001.

Med denne film vil jeg synliggøre, at "konspirationsteoretikere" er almindelige mennesker og bekymrede borgere, som forsøger at råbe vagt i gevær til deres medborgere.

Vi er ikke galninge, som er ude på ballade og sjov. For det er ikke sjovt, at miste sit verdensbillede. Det gør ondt og er en smertefuld proces, som jeg helst havde været foruden.

Jeg håber du vil se både denne film og DEN SUNDE SKEPSIS, og jeg håber du vil gøre det med et åbent sind.

PS: Her er link til den dokumentar jeg så i 2009 og som jeg også nævner i filmen:
https://www.youtube.com/watch?v=HEs4sfAwv1Q

PPS: Denne artikel belyser fint mange af problemstillingerne omkring 9/11, også omkring selve undersøgelseskommissionen og dens formål. http://digwithin.net/2012/05/30/another-911-conspiracy/

 Tilbage